Meubelboulevard Zutphen

Bent u op zoek naar een leuke meubelboulevard in Zutphen? In een meubelboulevard in Zutphen kunt u veel inspiratie op doen voor uw eigen interieur. Hierdoor komt u weer tot nieuwe ideeën. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuw meubelstuk, zoals een bank, tafel of kast, bent u aan het juiste adres bij Pijnappel Wonen. Pijnappel Wonen heeft meer dan 60 jaar ervaring in het vak, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Als u er bijvoorbeeld niet helemaal uit komt, dan adviseren wij u graag. Bij ons vindt u alles wat met meubels te maken heeft. Genoeg keuze dus!

Meubelboulevard nabij Zutphen? Pijnappel Wonen!

Bij Pijnappel Wonen vindt u alles voor uw huis. Zo kunt u in één keer uw woonkamer inrichten of juist een nieuwe slaapkamer creëren. Pijnappel Wonen heeft een grote showroom betreft meubelzaken. Wij hebben 3000 m² om onze uitgebreide collectie aan u te kunnen tonen. Zo heeft u een goed overzicht van het aanbod en kunt u makkelijker een keuze maken. Daarnaast is het ook altijd fijn om de meubels in een setting te zien, zodat u zelf kunt inschatten hoe het bij u thuis zal staan. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Banken en fauteuils;
  • Wandmeubels;
  • Eettafels en stoelen;
  • TV meubels;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • En nog veel meer voor uw huis!

Over Pijnappel Wonen

Bij Pijnappel Wonen vindt u alles omtrent de meubels voor uw huis. Doordat wij veel ervaring hebben, kunnen wij u voorzien van een goed advies. Hierdoor weet u in ieder geval zeker dat u een goede aankoop doet. Alles op onze website is verkrijgbaar in onze showroom. Ziet u een product waar u interesse in heeft? Laat dit ons dan gerust weten door middel van een e-mail, naar info@pijnappelloenen.nl, of door even te bellen naar 055 - 505 12 78. Het is altijd even handig om de meubels in het echt te bekijken. Zo kunt u eventjes op die ene stoel zitten of kijken naar wat voor een materiaal die ene tafel bevat die u heeft gezien op de website. Bent u op zoek naar meubels welke geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Ook hier hebben wij rekening mee gehouden in onze collectie. In onze showroom kunt u al deze producten bekijken en bewonderen. Wij kunnen u ter plekke adviseren en helpen.

Kom langs in de showroom nabij Zutphen!

Een meubelboulevard nabij Zutphen? Kom langs in onze showroom! Heeft u iets gezien op onze website waar u interesse in heeft? Wij zien u graag in onze showroom, zodat we u de meubels kunnen laten zien en u kunnen ondersteunen bij uw keuze. U kunt ons vinden aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278