Meubelzaak Apeldoorn

Wilt u naar een leuke meubelzaak in Apeldoorn? Toe aan nieuwe inspiratie voor uw huis? Vooral als u een bepaald gedeelte in uw huis wilt veranderen, zoals de woon- of slaapkamer, is het een aanrader om een goed advies te krijgen. Bij Pijnappel Wonen kunnen we u uitstekend helpen! Doordat Pijnappel Wonen ruim 60 jaar ervaring heeft, kunnen we u goed adviseren bij uw keuze. Weet u niet zo goed waar u het beste op kunt letten bij de aanschaf van een nieuw meubel, helpen wij u graag. Bij ons vindt u alles wat met meubels te maken heeft. Er is dus altijd genoeg keuze.

Meubelzaak nabij Apeldoorn? Pijnappel Wonen!

Bij Pijnappel Wonen vindt u ontzettend veel meubels voor uw huis. Een meubelzaak nabij Apeldoorn? Kies voor Pijnappel Wonen en ga voor zeker. Bent u van plan om de woonkamer geheel opnieuw in te richten of gaat u toch eerst voor de slaapkamer? Het is allemaal mogelijk. Pijnappel Wonen heeft een grote showroom op het gebied van meubelzaken. We hebben een showroom van 3000 m² om onze uitgebreide collectie aan u te tonen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van alle meubels en alle mogelijkheden. Het is daarnaast een stuk makkelijker een keuze te maken als u de meubels in een setting ziet staan. Bij Pijnappel Wonen kunt u terecht voor:

  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Banken en fauteuils;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • Wandmeubels;
  • TV meubels;
  • Eettafels en stoelen;
  • En nog veel meer meubels voor uw huis!

Over de meubelzaak nabij Apeldoorn

Een meubelzaak nabij Apeldoorn waar u alles vindt? Bij Pijnappel Wonen bent u aan het juiste adres, want bij ons vindt u alles op het gebied van meubels. We hebben veel ervaring en daardoor ook veel kennis. Hierdoor kunnen wij u een goed advies geven en weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. Heeft u op onze website een meubel gezien? Kom dan langs onze showroom, zodat u de meubels kunt zien. Wij raden het u aan om ons even te mailen over de meubels. U kunt ons een e-mail sturen naar info@pijnappelloenen.nl of bellen naar 055 - 505 12 78. Dan kunt u direct alle meubels even zien. Bent u op zoek naar meubels welke geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Ook deze meubels vindt u in ons assortiment. In onze showroom kunt u alle meubels bekijken. Wij kunnen u dan adviseren en helpen bij de keuze van nieuwe meubels.

Kom langs in onze showroom!

Een meubelwinkel nabij Apeldoorn? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Loenen. Dan kunt u ons gehele assortiment zien en kunnen wij u, indien nodig, helpen. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278