Meubels Zutphen

Zoekt u meubels nabij Zutphen? Wilt u een nieuwe inrichting voor uw huis en bent u wel weer toe aan wat nieuws? Het is belangrijk om hierbij een goed advies te krijgen, vooral als u er niet helemaal uit komt. Bij Pijnappel Wonen bent u aan het juiste adres en kunnen we u hierbij helpen. Doordat Pijnappel Wonen ruim 60 jaar ervaring heeft, kunnen we u goed adviseren. Weet u niet zo goed waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw meubel, helpen wij u graag. Bij ons vindt u alles wat met meubels te maken heeft. Er is dus altijd genoeg keuze voor uw huis.

Meubels in Zutphen kopen doet u bij Pijnappel Wonen!

Wilt u nieuwe meubels nabij Zutphen kopen? Kom dan vooral even langs bij onze showroom in Loenen. Pijnappel Wonen heeft een grote showroom op het gebied van meubels. Zoekt u bijvoorbeeld nieuwe meubels voor de woon- of slaapkamer? In onze showroom ziet u het allemaal! We hebben een showroom van 3000 m² om onze uitgebreide collectie goed aan u te tonen. Zo krijgt u een beeld van alle meubels en de vele mogelijkheden. Het wordt ook een stuk makkelijker een keuze te maken als u de meubels in een setting ziet staan. Dit helpt vaak om het goed in te beelden. Bij Pijnappel Wonen kunt u terecht voor:

  • Eettafels en stoelen;
  • TV meubels;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • Wandmeubels;
  • Banken en fauteuils;
  • En nog meer meubels voor uw huis!

Over Pijnappel Wonen

Toe aan nieuwe meubels en wilt u meubels nabij Zutphen kopen? Bij Pijnappel Wonen kunnen we u goed helpen. Bijvoorbeeld als u toe bent aan vernieuwing en een frisse kleur. Dat is begrijpelijk. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen zo met u mee denken. Heeft u op onze website een meubel gezien? Kom dan langs onze showroom, zodat u het meubelstuk kunt zien. Dit is altijd prettig, want zo weet u zeker dat het past bij uw interieur. U kunt ons hierover een e-mail sturen naar info@pijnappelloenen.nl of even bellen naar 055 - 505 12 78. Bent u op zoek naar meubels die geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Ook deze meubels hebben wij in ons assortiment. In onze showroom kunt u al onze meubels zien. Wij kunnen u adviseren en helpen bij de keuze van nieuwe meubels.

Bekijk de meubels in onze showroom nabij Zutphen!

Meubels kopen nabij Zutphen? Wij verwelkomen u in onze showroom in Loenen. Dan kunt u ons totale assortiment zien en kunnen wij u, indien nodig, adviseren. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) en bevindt zich naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278