Sta op stoel aanschaffen?

Bent u op zoek naar een nieuwe sta op stoel? Het is soms niet altijd even gemakkelijk om op te staan uit een stoel. Vooral wanneer u merkt dat u minder gemakkelijk kunt bewegen. Een sta op stoel kan u goed helpen, zodat het net allemaal wat makkelijker gaat. Het is belangrijk om een sta op stoel te kopen bij een professional. Dan weet u in ieder geval dat u de juiste sta op stoel koopt, welke goed past bij uw lichaam. Bij Pijnappel Wonen bent u aan het juiste adres voor een goede sta op stoel. Wij adviseren u graag en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij veel op het gebied van onder andere sta op stoelen.

De juiste sta op stoel kopen? Pijnappel Wonen!

Pijnappel Wonen heeft meer dan 60 jaar ervaring in het vak. Hierdoor weten we goed waar u op moet letten bij een sta op stoel. Wij hebben een grote showroom op het gebied van meubels en hier vindt u ook onze sta op stoelen. Het is dan ook slim om even langs te komen, zodat u kunt ‘proefzitten’ welke sta op stoel het fijnst zit. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste aankoop doet. Onze showroom is maar liefst 3000 m² groot en hier vindt u ons gehele assortiment. U kunt dus direct nog veel meer inspiratie op doen. Bij Pijnappel Wonen kunt u naast sta op stoelen ook terecht voor:

  • TV meubels;
  • Banken en fauteuils;
  • Eettafels en stoelen;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Wandmeubels;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • En nog meer meubels voor uw huis!

Over Pijnappel Wonen

Bij Pijnappel Wonen kunt u rekenen op een goed advies. Een nieuwe sta op stoel kopen? Geen zorgen: wij luisteren goed naar uw wensen en kijken altijd naar uw zithouding. Hierdoor vindt u altijd een sta op stoel die perfect bij u past. Heeft u een sta op stoel of een ander meubelstuk gezien op onze website? Kom dan langs onze showroom, zodat u het meubelstuk kunt zien. U kunt ons hierover altijd een e-mail sturen naar info@pijnappelloenen.nl of even bellen naar 055 - 505 12 78. Wilt u nog meer meubels zien die geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Al deze meubels zijn tevens te zien in onze showroom. Wij adviseren u graag bij de keuze en aanschaf van nieuwe meubels.

Bekijk de nieuwste sta op stoel in onze showroom!

Een sta op stoel kopen bij Pijnappel Wonen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Loenen. Dan kunt u ons gehele assortiment zien en kunnen wij u, indien nodig, helpen. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) en bevindt zich naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278