Een mooie TV meubel van hout kopen?

Bent u op zoek naar een TV meubel hout? Wilt u een stoere uitstraling of juist een wat klassiekere uitstraling? Bij Pijnappel Wonen vindt u het allemaal. Bij het uitkiezen van een nieuw TV meubel hout is het van belang om te kijken of het past bij de gehele uitstraling van uw woonkamer. Daarnaast moet de kleur van het hout ook goed passen bij eventuele andere houten meubels. Bij Pijnappel Wonen vindt u veel diverse TV meubels, maar ook andere meubels. Doordat we ruim 60 jaar ervaring hebben, kunnen we u het juiste advies bieden. Alles om te komen tot het perfecte TV meubel hout!

TV meubel hout bekijken? Pijnappel Wonen!

Wilt u een TV meubel hout bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Naast een TV meubel hout vindt u ook vele andere meubels in ons assortiment. De showroom van Pijnappel Wonen is maar liefst 3000 m² groot en dus vindt u er echt genoeg keuze! Door de ruime keuze kunt u diverse meubels met elkaar vergelijken en uiteindelijk kiezen voor de beste optie. Bij Pijnappel Wonen kunt u naast een TV meubel hout ook terecht voor:

  • Banken en fauteuils;
  • Eettafels en stoelen;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Wandmeubels;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • En nog meer meubels voor uw huis!

Over Pijnappel Wonen

Bij Pijnappel Wonen kunt u te allen tijde rekenen op een professioneel en passend advies. Ook voor een nieuw TV meubel hout. Er wordt goed naar u geluisterd en vervolgens worden diverse TV meubels aan u getoond. Dit geeft u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Heeft u een TV meubel hout gezien op onze website? Wij nodigen u graag uit om te komen naar onze showroom. Dan kunt u alle meubels zelf zien. U kunt ons altijd een e-mail sturen naar info@pijnappelloenen.nl of even bellen naar 055 - 505 12 78. Wilt u ook nog meubels zien die geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Wij adviseren u graag bij de keuze en aanschaf van een nieuw TV meubel hout, maar ook alle andere meubels.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u een TV meubel hout zien bij Pijnappel Wonen? Wij verwelkomen u maar al te graag in onze showroom in Loenen. Dan kunt u ons complete assortiment zien en kunnen wij u helpen bij uw vragen. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) en bevindt zich naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278