Op zoek naar een goede meubelzaak in Loenen?

Bent u op zoek naar een leuke meubelzaak in Loenen? Misschien wilt u wel ideeën op doen voor uw eigen interieur. Een nieuwe kast, tafel of stoel kopen? Bij Pijnappel Wonen bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 65 jaar ervaring en kunnen u uitstekend helpen en adviseren bij uw keuze. Bij Pijnappel Wonen vindt u alles wat met meubels te heeft. Altijd genoeg keuze dus!

Meubelzaak in Loenen? Pijnappel Wonen!

Bij ons vindt u allerlei meubels voor uw huis. Wel zo gemakkelijk, want op deze manier kunt u in één keer uw woonkamer inrichten. Of misschien wilt u wel een nieuwe eethoek aanschaffen. Bij Pijnappel Wonen bent u aan het goede adres! Wij hebben een grote showroom van maar liefst 3000 m². Snel en gemakkelijk kunt u onze uitgebreide collectie bekijken. Bovendien is het ook een stuk gemakkelijker om de meubels te zien in een showroom, want zo kunt u beter inschatten wat past bij uw woning. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Wandmeubels;
  • Banken en fauteuils;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • Eettafels en stoelen;
  • TV-meubels;
  • En nog veel meer meubels voor uw huis!

Over Pijnappel Wonen

Onze naam zegt het eigenlijk al, maar bij Pijnappel Wonen kunt u terecht voor alles op het gebied van meubels. Wij hebben meer dan 65 jaar ervaring en kunnen u dus altijd wel helpen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij u graag een advies op maat. Daarbij denken we echt aan alles: de uitstraling, comfort en kwaliteit van meubels. Wij helpen u om aan alles te denken. Op deze manier weet u zeker dat u de goede keuze maakt voor bijvoorbeeld een nieuwe bank. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u altijd helpen. Alle meubels op onze website zijn tevens te verkrijgen in onze showroom. Heeft u een product gezien? Laat dit dan eventjes weten door een e-mail te sturen naar info@pijnappelloenen.nl of door even te bellen naar 055 - 505 12 78 . Dan kunt u direct de meubels in het echt zien en bewonderen. Mocht u meubels zoeken welke geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een advies op maat!

Kom langs onze meubelwinkel in Loenen!

Een meubelwinkel in Loenen? Kom gerust naar onze showroom in Loenen. Heeft u iets gezien op de website waarin u interesse heeft? Wij zien u graag in onze showroom, zodat u alle meubels kunt zien en wij u kunnen helpen en adviseren. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278