Op zoek naar een goede meubelzaak in Brummen?

Op zoek naar een leuke meubelzaak in Brummen voor bijvoorbeeld een nieuwe bank? Wilt u wat meer inspiratie voor uw eigen huis? Misschien bent u van plan om de woon- of slaapkamer te veranderen en zoekt u daarvoor nieuwe meubels. Het is altijd belangrijk om een goed advies te krijgen. Hierdoor weet u namelijk zeker dat u de juiste meubels aanschaft. Vooral als u niet precies weet waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuwe stoel, tafel of ander meubelstuk. Bij ons vindt u eigenlijk alles wat te maken heeft met meubels. Altijd genoeg keuze!

Meubelzaak in Brummen? Pijnappel Wonen!

Een meubelzaak in Brummen? U bent aan het juiste adres bij Pijnappel Wonen. Wanneer u bij ons langskomt vindt u echt allerlei verschillende meubels. Ideaal: zo kunt u in één keer alle meubels vinden voor uw huis. Wij hebben een enorme showroom van maar liefst 3000 m². Het is erg handig om de meubels in onze showroom te bekijken, want dan ziet u het direct in een setting staan. U kunt bij ons terecht voor:

  • Ledikanten, boxsprings en matrassen;
  • Wandmeubels;
  • Banken en fauteuils;
  • Prachtige collectie van onder andere Happy@Home;
  • Eettafels en stoelen;
  • TV-meubels;
  • En nog veel meer meubels voor uw huis!

Over ons: Pijnappel Wonen

Eigenlijk zegt onze naam het al: bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van wonen. Allerlei verschillende soorten meubels vindt u bij ons. Dankzij het feit dat we ruim 65 jaar ervaring hebben, kunnen we u altijd wel helpen bij het vinden van de juiste meubels. Daarbij denken wij altijd graag met u mee. Zowel de uitstraling, comfort én kwaliteit moet goed zijn. Samen komen we tot het gewenste resultaat: de mooiste meubels. Heeft u een meubelstuk gezien op onze website? Alle meubels uit onze webshop zijn tevens te vinden in onze showroom. Het is handig om bijvoorbeeld ons even te laten weten voor welk meubelstuk u komt kijken in de showroom, dan kunnen we ervoor zorgen dat alles goed klaarstaat voor u. Laat dit dan eventjes weten door een e-mail te sturen naar info@pijnappelloenen.nl of door even te bellen naar 055 - 505 12 78 . Dan kunt u direct de meubels in het echt zien en bewonderen. Zoekt u meubels welke geschikt zijn voor ouderen en/of gehandicapten? Dan bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een advies op maat!

Kom langs onze meubelwinkel in Brummen!

Een meubelwinkel nabij Brummen? Kom dan langs onze showroom in Loenen. Heeft u iets gezien op de website waarin u geïnteresseerd bent? Wij zien u graag in onze showroom, zodat u alle meubels kunt zien en wij u kunnen helpen en adviseren. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278