Meubels in Apeldoorn kopen?

Bent u op zoek naar winkels voor meubels nabij Apeldoorn? Bij het aanschaffen van nieuwe meubels is het belangrijk dat u altijd goed kijkt naar de kwaliteit én het comfort. Uiteraard is de uitstraling ook belangrijk, want het moet wel passen bij uw interieurstijl. Bent u toe aan vernieuwing en wilt u echt een keer iets anders? Laat u dan adviseren door een expert. Wij helpen u graag verder! Pijnappel Wonen heeft jarenlang ervaring en kan u dus uitstekend helpen.

Pijnappel Wonen voor meubels in Apeldoorn

Meubels in Apeldoorn aan het zoeken? Wij staan voor u klaar om u te helpen. Bij ons kunt u alle meubels zien die u ook op de webshop ziet staan. Wel zo handig, want zo weet u precies of het wel iets voor u is. Dankzij het feit dat we ruim 65 jaar ervaring hebben, weten we goed wat we u moeten aanbevelen en wat niet. Ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar meubels voor ouderen en/of gehandicapten.

In onze ruime showroom komt u allerlei meubels en interieuraccessoires tegen. U kunt onze showroom een bezoekje brengen wanneer u op zoek bent naar een product uit een van de volgende categorieën:

Over ons: Pijnappel Wonen

Pijnappel Wonen is dé specialist op het gebied van meubels. Bij ons kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring, kennis en expertise. Bent u op zoek naar meubels voor ouderen en/of gehandicapten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Alle meubels in de webshop vindt u ook in onze showroom. We verwelkomen u dan ook graag bij ons in de showroom.

Wij denken graag met u mee voor uw nieuwe meubels en vinden het belangrijk dat u altijd de juiste meubels vindt! Op deze manier bent u altijd tevreden met het resultaat en heeft u weer jaren plezier van uw aankoop!

Wilt u meubels in Apeldoorn kopen?

Meubels nabij Apeldoorn bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Loenen. Heeft u meubels gezien op de website waarin u geïnteresseerd bent? Kom dan gerust langs, zodat u alles kunt bekijken en wij u kunnen helpen en adviseren. Onze showroom is gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.) naast de RK Kerk.

Bel ons op: 055 505 1278