Een complete inrichting voor uw woonkamer

Ben je op zoek naar een complete inrichting voor uw woonkamer? Bij Pijnappel Wonen kun je terecht voor alles op het gebied van wonen. Ga je binnenkort verhuizen en heb je inspiratie nodig voor je woonkamer? Wij voorzien je graag van interieur advies op maat.

Wil je je woonkamer graag opnieuw inrichten? Ook dan kan Pijnappel Wonen je helpen met de complete inrichting van je woonkamer. Wij kunnen je allerlei soorten meubels leveren en zo de complete inrichting van je woonkamer voor je verzorgen. Onze verkoopmedewerkers hebben veel ervaring en kunnen je gepast advies geven.

Ook hebben wij een breed assortiment, met genoeg keuze voor een nieuwe complete inrichting van je woonkamer. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om verder te kijken en te informeren!

Een van de grootste showrooms van het land

Wist je dat Pijnappel Wonen een van de grootste showrooms van Nederland heeft? In onze showroom vind je alles wat met meubels te maken heeft. Als je op zoek bent naar interieuradvies of meubels voor een complete inrichting van je woonkamer ben je bij onze showroom dus aan het juiste adres. In onze showroom, die circa 3000 m2 is, tref je een brede collectie aan meubels aan. Zo kun je jezelf terwijl je door de showroom loopt laten inspireren voor een complete inrichting van je woonkamer.

Ook ben je in staat om meubels even uit te proberen en met eigen ogen aan te zien. Zo kun jij de complete inrichting van je woonkamer goed inbeelden. Je kunt bij Pijnappel Wonen onder meer terecht voor:

Over Pijnappel Wonen

Pijnappel Wonen is een meubelzaak die al meer dan 60 jaar in het vak zit. Wij bieden je onze ervaring graag aan om je te helpen met de complete inrichting van je woonkamer. Wanneer je bij ons langs komt kunnen onze verkoopadviseurs je alles vertellen over onze meubels. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

Naast de showroom beschikt Pijnappel Wonen ook over een meubel outlet die wekelijks verandert. Voor een complete inrichting van je woonkamer ga je dus naar Pijnappel Wonen!

Ja, ik kies Pijnappel Wonen voor de complete inrichting van mijn woonkamer!

Kom langs in onze showroom als jij op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies of meubels voor een complete inrichting van je woonkamer. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdweg 45, 7371 AE in Loenen (Gld.), naast de RK Kerk. We heten je graag welkom!

Bel ons op: 055 505 1278